dijous, 2 de febrer del 2017

Assemblea General 01.02.2017

Us fem un breu resum de l'Assemblea General celebrada ahir.

Assitència: 8 mares i els membres de la Junta.

1. Tancament del pressupost 2015-16 i previsió del pressupost 2016-17.

2. Reutilització de llibres. A partir del curs vinent només es reutilitzaran els llibres de text. Cada família haurà de comprar els quadernets. En breu penjarem al blog el document amb l'explicació i el reglament d'ús de la reutilització de llibres, així com les quotes que s'hauran de pagar. Paral·lelament s'està buscant altres alternatives de gestió del projecte de reutilització de llibres.

3. Menjador. S'expliquen els canvis en els menús: S'incorporen més productes ecològics i de proximitat, 2 cops al mes de peix fresc i 1 cop a la setmana de menú sense proteïna animal. Aquesta millora suposa un increment de 0.10€ al cost del menú diari. També es comenta que hi haurà el projecte de "l'hort a l'escola" en quant estiguin en ple funcionament els terrenys que ens han de subministrar la verdura (al costat de la rotonda). Aquest projecte consistirà en activitats dels alumnes usuaris del servei de menjador a l'hort.

4. Es passarà una enquesta de valoració a tots els pares respecte als serveis oferts per l'AMPA (extraescolars i menjador).