dimecres, 25 de gener del 2017

Reunió amb l'Ajuntament

Des de l'AMPA fa temps que tenim reunions amb el Regidor d'Ensenyament per a fer algunes demandes en la millora de les instal·lacions de l'escola.

Aquest curs aquestes reunions s'han intensificat. 

Dilluns 23-01-17, ens vem trobar amb el Regidor d'Ensenyament, el Regidor de Participació i la Regidora d'Esports. Us fem un breu resum dels temes tractats.

  1. Extraescolar de piscina. Arran dels canvis en la gestió del CEM, se'ns ofereix la possiblitat de tornar a fer l'extraescolar de piscina a Cabrils. Ens garanteixen que s'han resolt les reclamacions que s'havien fet i que havien ocasionat canviar l'activitat a Vilassar. Quan tinguem més informació sobre preus, horaris i condicions ho valorarem.

  1. Casal d’estiu. L’Ajuntament ja ha començat a plantejar una proposta per al Casal d'estiu Municipal. De cara a finals de març ens faran arribar tota la informació d'horaris, instal·lacions, activitats i preus.

  1. Comunicació AMPA - Ajuntament. Des de l’AMPA fem saber el descontentament que tenim en aquest aspecte. Agraïm reunions com la d’avui i desitgem seguir en la mateixa línia.

  1. Ombres al pati. Fa temps que estem demanant que es posi algun element que doni ombra als patis, prioritariament arbres. L'Ajuntament ja ha fet diverses visites a l’escola i ens fan una primera proposta amb diferents opcions. La idea és tenir-ho enllestit de cara a finals de curs.

  1. Calor al menjador. També s'està treballant per disminuir la calor que fa al menjador.

  1. Insonorització de l’aula de música. Ja s’ha començat a fer millores en aquest aspecte.

  1. Terra del gimnàs. El terra del gimnàs va quedar malmès arran de l'aiguat del mes d'octubre. S'està pendent de resposta per part de l'asseguradora.

  1. Òrgans de participació. Demanem òrgans de coordinació dels diferents centres educatius per tal de no duplicar activitats ni recursos. L'Ajuntament ja està plantejant una proposta de creació d'òrgans de participació que englobin diferents àmbits.